Hema coachina

Heidi-Maria eli Hema coachina

Coachina olen lempeän jämäkkä, kannustava ja innostava. Uskallan haastaa asiakasta oivaltamaan ja löytämään vaihtoehtoja sekä voimavaroja tavoitteita kohti etenemiseen. Minulla on kohtaamisen, läsnäolon ja empatian taidot. Mm. näitä asioita ovat valmennettavani palautteissaan kertoneet arvostavansa.

Toimintatapani on mahdollisuus- ja ratkaisukeskeinen. Olen myös hyvin liiketoimintalähtöinen ja tavoitteellinen. Monipuolinen työkokemukseni liiketoiminnan kehittämisen, HR:n sekä esimies- ja johtotehtävissä mm. rahoitusalalla sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen suurperheen äitinä ja yrittäjänä antavat oman kaikupohjan coachina toimimiseen. Valmennettavan potentiaalin, vahvuuksien ja pystyvyyden korostaminen painottuvat coachatessani.

Olen sertifioitu business coach (CBC) ja minulla on myös uracoaching sertifiointi. Coachina kehitän itseäni jatkuvasti. Muissa yksilö- ja ryhmäohjausopinnoissa ja mm. NLP Trainer-kouluttajapolun opinnoissa olen kartuttanut monipuolista työkalupakkiani. Parhaillaan opiskelen tiimi- ja ryhmäcoaching diplomaa Business Coaching Instituutissa.

Coaching valmennuskerrat voimme toteuttaa etänä tai läsnä. Pääkaupunkiseudulla säiden salliessa myös ulkona kävelytapaamisessa.