Hema coachina

Heidi-Maria eli Hema coachina

Coachina olen lempeän jämäkkä, kannustava ja innostava. Uskallan haastaa asiakasta oivaltamaan ja löytämään vaihtoehtoja sekä voimavaroja tavoitteita kohti etenemiseen. Minulla on kohtaamisen, läsnäolon ja empatian taidot. Mm. näitä asioita ovat valmennettavani palautteissaan kertoneet arvostavansa.

Toimintatapani on mahdollisuus- ja ratkaisukeskeinen. Olen myös hyvin liiketoimintalähtöinen ja tavoitteellinen. Monipuolinen työkokemukseni liiketoiminnan kehittämisen, HR:n sekä esimies- ja johtotehtävissä mm. rahoitusalalla sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen suurperheen äitinä ja yrittäjänä antavat oman kaikupohjan coachina toimimiseen. Valmennettavan potentiaalin, vahvuuksien ja pystyvyyden korostaminen painottuvat coachatessani.

Olen sertifioitu business coach (CBC), sertifioitu metataitovalmentaja ja minulla on myös ryhmien ja tiimien coachaamiseen Group & Team Coaching Diploma sekä uracoaching lisenssi. Coachina kehitän itseäni jatkuvasti. Muissa yksilö- ja ryhmäohjausopinnoissa kuten Social Panorama ja NLP Trainer-kouluttajapolun opinnoissa olen kartuttanut monipuolista työkalupakkiani.

Coaching valmennuskerrat voimme toteuttaa etänä tai läsnä. Pääkaupunkiseudulla säiden salliessa myös ulkona kävelytapaamisessa.

Asiakkaiden palautteista ja kokemuksista poimintoja