Miten sinä sen teet?

Joku on tehnyt huikean elämäntapamuutoksen – ihastelet ennen ja jälkeen kuvia.
Miten joku on pystynyt…

Toinen irtisanoutui tyhjän päälle ja ihan hyväpalkkaisesta työstä. Palasi reissuilta takaisin, myi omaisuutensa ja asuntonsa mahdollistaakseen sen.
Miten joku uskaltaa…

Kolmas perusti yrityksen pienelle idylliselle paikkakunnalle ja sai sen jo ensimmäisenä vuonna lentoon ja vielä koronavuonna.
Miten joku osaa…

Neljäs onnistui saamaan tiiminsä työhyvinvoinnin tulokset nousemaan koronavuonna yli 40 % ja liiketoiminnalliset tavoitteet ylitettyä 70 %:lla.
Mitä hän teki toisin…

Viides aloittaa opiskelut, jotka jäivät lasten synnyttyä ja nyt yksinhuoltajana tekee gradua ja käy töissä…
Miten joku jaksaa…

Muutos

Kaikki muutokset, isotkin alkavat yhdestä päätöksestä, yhdestä tai useammasta oivalluksesta, yhdestä muutoksesta – YKSI kerrallaan. Teko kerrallaan. Toistaen, jos toimii. Arvioiden ja toisin toimien, jos ei toimi.

Me vain emme näe niitä ajatuksia ja sitä matkaa, valtavaa tunneskaalaa, taistelua omia ajatuksia vastaan, perusteluja muille ja itselle, sitä työtä mitä kukin toisin on ryhtynyt tekemään ja jo päänsä sisällä ja sydämellään tehnyt.

  • Mitä sinä haluaisit tehdä?
  • Minkälainen haluaisit olla?
  • Mitä haluaisit tuntea?
  • Miten sinä sen teet?
  • Mikä olisi pienin mahdollinen teko tänään sitä kohti?

Voinko olla avuksi?

Jos kaipaat liikkeelle lähtöösi kumppania tai muuten vaan ajatuksiesi möyhimistä tai jäsentämistä, soita maanantaina 24.5. kello 17. Näin kansainvälisen coaching-viikon kunniaksi olen varannut sinulle tunnin. Tavoitat minut numerosta 050 376 0471.

Voit varata ajan H-hetkeesi myös myöhemmin kalenteristani, jos pohdit valmentajan antamaa hyötyä ja omaa tilannettasi. Valitse 30 min etätapaaminen, joka ei velvoita mihinkään eikä maksa mitään. Voit myös vain soittaa tai laittaa viestiä.

Myötätuulta kevääseen sinulle!
Hema

#muutos #coaching #coachingweek #unelmatjatavoitteettoteen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.