TIIMI

Hema eli Heidi-Maria Kokkonen

Heidi-Maria Kokkonen
eli Hema

DEO – Dream Executive Officer

Certified Business Coach® │Certified Meta-Skill Coach® │Group & Team Coaching Diploma │Certfied Facilitator │Lisenced Firework Career Coach™ │ NLP Associate Trainer │Social Panorama Consultant │HR Law Partner®


Olen Hema, strateginen kumppanisi yrityksesi kehittämisessä sekä lisäresurssisi henkilöstöjohtamisessa ja muutoksessa. Olen monipuolisella liiketoiminnan työkokemuksella varustettu henkilöstöjohtamisen ammattilainen ja valmentaja. Coaching sertifioinnit, NLP ja yksilö- ja ryhmäohjaus-opinnot mahdollistavat moninaiset työkalut tavoitteiden saavuttamiseksi.

Olen työskennellyt tuloksekkaasti start up-, kasvu- sekä pörssiyrityksissä vaativissa liiketoiminnan muutosprojekteissa ja rooleissa
⌘ esimies- ja johtotehtävissä,
⌘ henkilöstöroolissa perustamisvaiheessa, kasvuvaiheessa ja sopeuttamisvaiheessa,
⌘ asiakas- ja myyntityössä,
⌘ hallinnon ja myynnin tukitehtävissä sekä
⌘ liiketoiminnan kehittämistehtävissä ja projektipäällikkönä

Työkokemusta minulla on yli 20 vuoden ajalta rahoitusalalta ja viimeiset 10 vuotta lisäksi monilta muilta aloilta. Miten minusta tuli DEO.
Olen joustava ja kustannustehokas vaihtoehto myös pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja lisäresurssointiin silloin, kun omien resurssien lisäksi tarvitaan erityisosaamista tai lisää käsipareja pikaisesti.

Kerro miten voin auttaa sinua ja tiimiäsi onnistumaan.

Monipuolinen kokemukseni ja laaja ammattilaisten verkostoni on yrityksesi etu. Lisää minusta Coachina ja kokemuksestani LinkedIn-profiilissani. Asiakkaitteni kokemuksista voit lukea täältä.

Yrittäjäkumppanitiimini

Careerjoy Oy

  • Henkilöstöjohtamisen interim-palvelu HR päällikköpalvelu
  • Valmennukset niin ryhmille kuin yksilöille.
  • Henkilöstöasioiden ja työhyvinvoinnin kartoitukset
  • Henkilöstöjohtamisessa seuraavalle tasolle – HR-asioiden auditointi- ja starttipaketit
  • Outplacement ja muutosturvapalvelut
  • Myös pika-apua täsmätilanteisiin tai haasteisiin